M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Friday, March 20, 2009

IMPORTANT ANNOUNCEMENT!!!

firstly...im so so so very very sgt2 sgt2 sory kpd 4 org customer yg kite post kn skali dorg punye frames gune post express last week....today is 20 mac,still dorg x dpt2 lg frames dorg tu...a big sorry to all of u...ni pon 1st time jd kt kite...kite pon xtau npe...mybe lori post express tu rosak ke,tergolek ke,eksiden ke,kite pon xtau...so...kite nk g check kt post office dlu...tgk status frames tu cmne...if still ade problem,kite akan buat da new one for u...dun worry k...kt cni xde penipuan or yg sewaktu dgnnye...hehehe....so,anything i'll inform u later k dear...thanx cuz sabar n supporting me.... =)

ni list name 4 customer yg still x dpt frame...

~ adriana halinda ~

~ sabrina le' ~
~ nur syahirah ~

~ norziana ~


to all my beloved customers n followers,thanx for supporting me n i really really appreciate it....u all roXx!!~~



p/s:mcm x cye je kt post express dh...tp kne pcye kot..hehek...

0 comments: