M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Wednesday, March 24, 2010

FATT BUFFDAY SWAP-AWAY kembali lagi!!~~~


yeayyy~~ kembali lg....
seperti thn lepas,kite akan ade 6 pemenang...
syarat2 nye mmg mudah n fun (sme jgk mcm thn lps..hehe..)~~
1- sume yg nk menyertai contest ni,msti swap adiah dgn kte..means kite bg frame berangkai 2R size photo + 4R size photo frame kite ni,then u bg brg u..tp agak2 la hrge die kn dgn frame kite ni...jgn plk kite bg frame-frame ni,then org yg terpilih tu,bg brus gigi je plk..xnk la kn cmtu..hahaha...
2- hantarkan penyertaan anda kt email kite,nufatmofir@yahoo.com,dgn subject, 'fatt buffday swap-away'...skg ni kite ade 2 email k,lg 1 mydecorart@gmail.com..tp kite nk anda anta kt email yahoo tu k..jgn tertuka email plk..rugi nnt..hehe...6 org terdahulu yg ade kt dlm email kite ni lah pemenangnye...so kt email tu nnt ade date,time...ikot turutan kn...so..yg 6 org start dr tarikh start contest ni akan terpilih swap frame dgn kite...=)
3- dh abes syarat...tu je syaratnye..x ssh pon kn??
 
so...cpt2 la ye email kt kite ni...lg skali repeat, nufatmofir@yahoo.com...contest ni start pd 29th march 2010...jarum jam tu tunjuk je kul 12am (masuk 29th march),trus la send email kt kite... sesape yg bg email swap-away ni before tarikh n date tu,x akan dikira ye...computer x menipu...hehehe...=)

p/s: if anda hantar email byk2,hanye email start pd 28mac kul 12am shj dikire...dan...jika pd 28mac kul 12am tu ade 1 org yg sme tp anta email yg lbih dr 1,org tu akan dikire sbg 1 laa...x jelas lg?ok,cthnye cmni,
turutan email kite pd 29mac 2009 (starting 12.00am)
1. A kul 12.00am
2. A kul12.05am
3. A kul 12.10am
4. B kul 12.15am
5. C kul 12.20am
6. D kul 12.25am
7. E kul 12.27am
8. F kul 12.30am

klu jd case cmni..yg si A tu dikire 1 kali la ye...
means pemenangnye ialah A,B,C,D,E dan F...

owh, plz note jgk bahawa,kain2 yg akan digunakan utk buat frame2 swap-away ni adalah kain2 yg limited ye...
means kite x pnh jual pon frame yg gune kain2 tu...
hanya 6 org pemenang sahaje yg bertuah dpt frame berkainkan kain2 itu...(apakah ayat~~)
SGT EXCLUSIVE OK...haha...
n sesape saje blh menyertai game ini...blogger ke,non-blogger ke...sume blh~~
orite,akhir kata...

SPREAD DA WORDS BEBEH!!~~
=)




~~DILANJUTKAN SEHINGGA 31 MARCH 2010!~~

0 comments: