M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Sunday, December 30, 2012

customized photo frames~!

~ Aen's ~






~ Mira's ~





Monday, December 24, 2012

My Wedding Deco having a BIG PROMOTION~!


Cepat singgah di blog My Wedding Deco atau di page Facebook 'My Wedding Deco'~!
Jangan lambat-lambat, nanti bakal pengantin lain book dulu...hehe..
:)


Thursday, December 20, 2012

New label~! New service~! My Wedding Deco~!

Jemput singgah ke blog baru sy iaitu My Wedding Deco~!
Blog masih dlm pembinaan lagi ye....
Selain blog, blh juga melawat ke fanpage My Wedding Deco...
Search for 'My Wedding Deco'...
Terima kasih semua... :))

Tuesday, December 11, 2012

Guestbook table / guestwishes corner & photobooth~!

Guestwishes corner & photobooth setting for
Ira & Firdaus's Wedding at Sepang Goldcoast, Sungai Pelek...
Enjoy the piccas yaa~!

Jika berminat utk mendapatkan perkhidmatan guestbook table / guestwishes corner / photobooth, sila hubungi saya...
Terima kasih~
:))



























Wednesday, December 5, 2012

Coming soon~


Props for photobooth and many more~!
Coming soon~!
New label maybe? :))

Wednesday, November 21, 2012

Customized car signage & customized photo frame~!

~ Fisya's ~




~ Natasya Nabila & Natasya Nadia's ~




Saturday, October 13, 2012

Customized photo frames~!

~ Cekpah's ~








~ Fauzilawati's ~






~ Miewaa's ~




~ Amira's ~




Thursday, September 20, 2012

2R photo frames for nikah's doorgift~!!


Thanx to Zyla~! 
Si pengantin Oktober 2012~!
:))




customized photo frame~! customized car signage~!

Lamanya saya tak update blog...
selalu tak sempat...just sempat upload kt FB je...huhu..


~ Momy's ~




~ Hana's ~




~ Hajar ~




~ Julie's ~




~ Irma Azwin ~

(for kereta pengantin...)





Tuesday, August 21, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri~!

owh tidak...dh raya ketiga baru nk wish kan...huhuk...
xpela..better late than nothing...hehe...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT~!!
MAAF ZAHIR DAN BATIN YE~!!

MyDecorArt akan bercuti drpd kraf dari 18/08/12 sehingga 02/09/12 k...
Terima Kasih atas sokongan anda semua...
:))

Sunday, July 29, 2012

And the winner for MyMemories Giveaway is.....!!!

The contestants~



And the winner is......

*DRUM ROLL*




NUR ATIQAH BT AMROS~!!
CONGRATS TO YOU~!!
:))

MyMemories Giveaway Result Tomorrow (29/07/12)~!!

Stay tuned tomorrow for the result of MyMemories Free Software Giveaway at 11am~!
:))

Monday, July 9, 2012

My Memories Suite v3 Free Scrapbooking Software Giveaway~!!




On 17/05/12, I received an email from Liz Gardner who worked for a company called My Memories.
She just ran into my blog and absolutely love it! :)
Liz then offer me to host a 'My Memories Suite Giveaway'. I am so excited to be chosen! Yeay~! :))
Thanks to Liz for giving me this opportunity~
Ok, lets continue with this giveaway.
My Memories company gave me 2 copies of their software which is My Memories Suite v3 ($40 value for each software) for free! 
One copy is for my personal use and to review. The other is to give away on my blog (to be won by YOU!).
Woahhh~  Sounds great, right?~!! :D
What is My Memories Suite? My Memories Suite is rated #1 by Amazon and TopTen Reviews.
They have an award winning digital scrapbook software that is extremely easy and fun to use.
Using this software anyone can create digital scrapbooks, photobooks, cards, calendars and gifts without having to buy expensive and complicated software programs.
U can either create your own pages or use the templates given. :)
 I have create my own simple blog header using this My Memories Suite v3 as I'm using now. :)


One more, I'm using the template named 'Building Blocks'.



U also can watch their video tutorial here, 



The software also provides a lot of embellishments (brads, buttons, flourishes, flowers, ribbons, many more!), shapes (frames, postages, ribbons, rings, scallops, etc..), photo layout, background papers and many more~!

NOW, how to participate in this 'free digital scrapbooking software' giveaway?
Worth $40 USD!
Just simple!

1) Visit their website, www.mymemories.com, choose your favourite digital paper pack or layout, then comment on this entry telling me which one u choose.
2) Leave your name, email and facebook (if have) with your comment.
3) One participant one comment only.
4) U are also welcome to follow their :
Facebook - http://www.facebook.com/pages/MyMemories/140359372717593
Twitter- http://twitter.com/#!/mymemoriessuite
Blog- http://blog.mymemories.com/
5) Your comment accepted until 28/07/12 only. After that date, your comment will be ignore.
6) On 29/07/12, the winner will be choose and announce using random.org. :)

So, what you waiting for? Just follow these simple steps to join this My Memories Giveaway~!
Good Luck!!




OK, this is the best part~!
As a special gift for all of my readers,use this Promo Code, STMMMS47642 and u will get a $10 discount off the purchase of the My Memories Suite Scrapbook software and a $10 coupon for the MyMemories.com store - $20 value~!


Calling all My Decor Art's beloved customers~!

Calling all My Decor Art's beloved customers~! 
Kepada semua pelanggan MDA yg pernah MEMBELI apa2 barangan drpd MDA (kecuali baju dan tudung bawal,dan juga barangan hadiah drpd MDA tidak di kira),anda diminta utk memberi gmbr brgn tersebut kpd sy sama ada melalui inbox fb atau email..
Amek gmbr yg baru ye..klu amek gmbr drpd fb atau blog MDA tidak di kira (x aci la kannn..hehe..)..
1 Lucky Draw Simple akn di lgsgkan sbg tanda penghargaan sy kpd pelanggan2 MDA yg best2~! 
Tarikh tutup pemberian gmbr adalah pd 28 Julai 2012..
Hadiah2 lucky draw akn di bgtau kemudian...marilah joinnn~! :)

Sunday, July 8, 2012

4 new fabrics updated~!! :)

4 fabrik baru untuk frame di My Decor Art~!
Boleh tengok2 di kolum 'Fabrics for Frame' di bahagian atas blog ini ye..
;))


Friday, July 6, 2012

All MyDecorArt's previous customers plz read this~!! :)

Kepada customer2 My Decor Art yang lama dan baru,dari tahun 2008 hingga tahun ini,masih ada lagi x brgn2 yg di beli drpd MDA?
 X kira apa2 pon (frame,car signage,door signage,wall decor,pomander ball,barut baby,etc..) kecuali baju dan tudung bawal ye..
Nak survey ni sbb kalau ramai,mybe blh wt 1 activity..anyone? :)

Sunday, July 1, 2012

Minta tolong utk like pic sy~! :))

Sy first time masuk contest craft kt Facebook...
Contestnye, sape yg plg banyak dpt 'like',die la pemenangnye...
Jadi, sesape yg ade FB tu, mari la bantu sy utk menang...juz click 'like'saje kt pic sy tu...
Tapi sebelum tu, kne 'like' page penganjur dulu...

Macam ni caranya,



Itu saje... Terima kasih banyak3 ye... :D

Thursday, June 28, 2012

Birthday Present for Alya Iman~!! (my cousin) :D


Tak dapat dtg majlis harijadi dia haritu..
So kte post kan je hadiah utk die ni...
Handmade with love from me... :)
Hope Iman suka... <3 <3 <3

*kualiti gambar kurang memuaskan sbb guna camera hp saje..sory ye..*


Friday, June 15, 2012

Baju Muslimah + Tudung Bawal Bercorak~!

Salam semua...pelik lak tetibe jek entry jual baju muslimah & tudung kan? Hee...
Ok,mmg betul saya jual semua yang kat bawah ni...setiap baju dan tudung hanya ada 1pc je k...
Mmg xde stok banyak2...jadi sapa cepat confirm,dia la dapat,oriteee... :))



1 set (baju muslimah + tudung bawal bercorak) = RM35 (tidak termasuk kos pos) *tudung boleh ditukar dengan tudung bercorak yg lain selagi masih ada stok*
Baju muslimah sahaja = RM30 (tidak termasuk kos pos)
Tudung bawal bercorak sahaja = RM10 (tidak termasuk kos pos) 
Kod : BMB001
Status : Available

Description baju,
* Free size
* Cotton (lebih elok dipakai bersama inner)
* Labuh baju di bawah punggung dan di atas lutut.
* Sila tgk pd ukuran baju di bawah supaya anda tidak tersalah beli terutama pd ukuran lengan baju. :)

Ukuran baju,
Bahu = 14 inci / 35.5cm
Panjang lengan = 19.5 inci / 49cm
Labuh baju = 33 inci / 77cm
Dada = 18.5 inci / 46cm
Lebar baju (bhgn bawah) = 22.5 inci / 57.5cm




1 set (baju muslimah + tudung bawal bercorak) = RM35 (tidak termasuk kos pos) *tudung boleh ditukar dengan tudung bercorak yg lain selagi masih ada stok*
Baju muslimah sahaja = RM30 (tidak termasuk kos pos)
Tudung bawal bercorak sahaja = RM10 (tidak termasuk kos pos) 
Kod : BMB002
Status : Sold

Description baju,
* Free size
* Cotton (lebih elok dipakai bersama inner)
* Labuh baju di bawah punggung dan di atas lutut (utk wanita yg bersaiz kecil) dan hujung lengan berjerut.
* Sila tgk pd ukuran baju di bawah supaya anda tidak tersalah beli terutama pd ukuran lengan baju. :)
* Bhgn belakang baju ada tali utk pengikat. Tapi kalau xnk tali tu,blh je gunting sendiri. (macam saya..hehe..)

Ukuran baju,
Bahu = 14.5 inci / 36.5cm
Panjang lengan = 19.7 inci / 49.5cm
Labuh baju = 28.5 inci / 72cm
Dada = 18.5 inci / 46cm
Lebar baju (bhgn bawah) = 23.5 inci / 60cm




1 set (baju muslimah + tudung bawal bercorak) = RM35 (tidak termasuk kos pos) *tudung boleh ditukar dengan tudung bercorak yg lain selagi masih ada stok*
Baju muslimah sahaja = RM30 (tidak termasuk kos pos)
Tudung bawal bercorak sahaja = RM10 (tidak termasuk kos pos) 
Kod : BMB003
Status : 
Baju - Sold to Amoi Farid
Tudung - Available

Description baju,
* Free size
* Cotton (lebih elok dipakai bersama inner)
* Labuh baju di bawah punggung dan di atas lutut (utk wanita yg bersaiz kecil) dan hujung lengan berjerut.
* Sila tgk pd ukuran baju di bawah supaya anda tidak tersalah beli terutama pd ukuran lengan baju. :)
* Bhgn belakang baju ada tali utk pengikat. Tapi kalau xnk tali tu,blh je gunting sendiri. (macam saya..hehe..)

Ukuran baju,
Bahu = 14.3 inci / 36cm
Panjang lengan = 19.7 inci / 49.5cm
Labuh baju = 29.7 inci / 75cm
Dada = 19 inci / 48cm
Lebar baju (bhgn bawah) = 25 inci / 63cm




1 set (baju muslimah + tudung bawal bercorak) = RM35 (tidak termasuk kos pos) *tudung boleh ditukar dengan tudung bercorak yg lain selagi masih ada stok*
Baju muslimah sahaja = RM30 (tidak termasuk kos pos)
Tudung bawal bercorak sahaja = RM10 (tidak termasuk kos pos) 
Kod : BMB004
Status : 
Baju - Sold to Amoi Farid 
Tudung - Available

Description baju,
* Free size
* Cotton (lebih elok dipakai bersama inner)
* Labuh baju di bawah punggung dan di atas lutut (utk wanita yg bersaiz kecil) dan hujung lengan berjerut.
* Sila tgk pd ukuran baju di bawah supaya anda tidak tersalah beli terutama pd ukuran lengan baju. :)
* Bhgn belakang baju ada tali utk pengikat. Tapi kalau xnk tali tu,blh je gunting sendiri. (macam saya..hehe..)

Ukuran baju,
Bahu = 14 inci / 35.5cm
Panjang lengan = 19.7 inci / 49.5cm
Labuh baju = 29 inci / 74cm
Dada = 18.5 inci / 46cm
Lebar baju (bhgn bawah) = 24 inci / 60.5cm




Kod : BC001
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Sold
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja





Kod : BC002
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Available
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja





Kod : BC003
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Sold to Amoi Farid
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja




Kod : BC004
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Available
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja





Kod : BC005
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : 
1) Sold to Nor Anisah
2) Reserved - Dila Azmy
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja




Kod : BC006
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Sold to Amoi Farid
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja



*Untuk lebih lagi pilihan baju dan tudung,boleh lihat di SINI.  :))*