M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Tuesday, March 17, 2009

customized frames lg!~~

customer ni nk frame senget,tp kecik je...size 2R...
...mule2 tu pikir msti cumel kn kecik je senget tu
hehe...
...then die nk 1 heart kt belah bwh kiri tu
so,kali ni kite gunekan sponge board @ foam nipis tu utk buat heart...
...x gunekan wording punye material..saje nk try
n hasilnye ok jgk rasenye...
...cube tgk
=))









orite..next...hehe...

...diz customer nk frame mcm yg frame kecik kite buat tu

tp nk besar size 4R...

...sme mcm yg frame yg berangkai tu,tp xde rose+ribbon laa

byk jgk die beli frames...hehe...




3 comments:

Nisa said...

ALAMAK!! cantekknye frame!! memang kalu sentuhan tgn ni die jadik len skeyt lor..huhu..nice job la..herm

razaireen said...

hi dear, i tertarik sgt dgn frame handmade u nie.... boleh i order for 2.... tapi i nak yang girlish... 1 with teddy bear & loves..... while the other one ada butterfly & cutes buttons... boleh x? the one with teddy bear i nk u put name on its... "razaireen" & the one with butterflies... "batrisya" do let me know the cost ek.... razawati 013 3311633

Fatt.Nazz said...

nisa>>thanx dear~~~ hehe... *malu malu*

razaireen>>thanx alot darl~~ sms-ed u... =)