M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Sunday, March 22, 2009

FATT BUFFDAY SWAP-AWAY!!!



assalamualaikum sume...hye hye hye....

haaaa...tgk title entry n poster kt ats ni,dh blh teka dh ape bnde yg nk kite smpikn ni??hehehe... to all my beloved customers,followers n businesswomen,businessmen...
sempene besday kite yg akan kunjung tibe ni,kite nk wt 1 bnde laa... slalunye..org wt 'blog giveaway' kn??haaa...yg ni..kite nk wt len sket...kite wt 'swap-away'...hehe... sbb....kite pon nk la jgk adiah time besday kite ni kn...kuikuikui... so...konsepnye di cni ialah, 1st come,1st serve...sape cpt,die dpt... semua blh menyertai contest ni...tp hanye 6 org yg terpilih shj yg dpt adiah mcm yg kt dlm poster kt ats tu,frame berangkai...frame tu lbih kurg mcm tu laa..tp nnt mybe gune kain lain n aksesori yg lain...
syaratnye sng jek...

1- sume yg nk menyertai contest ni,msti swap adiah dgn kte..means kite bg frame berangkai kite ni,then u bg brg u..tp agak2 la hrge die kn dgn frame kite ni...jgn plk kite bg frame berangkai ni,then org yg terpilih tu,bg brus gigi je plk..xnk la kn cmtu..hahaha...

2- hantarkan penyertaan anda kt email kite,nufatmofir@yahoo.com,dgn subject, 'fatt buffday swap-away'...6 org terdahulu yg ade kt dlm email kite ni lah pemenangnye...so kt email tu nnt ade date,time...ikot turutan kn...so..yg 6 org start dr tarikh start contest ni akan terpilih swap frame dgn kite...=)

3- dh abes syarat...tu je syaratnye..x ssh pon kn??
so...cpt2 la ye email kt kite ni...contest ni start pd 28th march 2009...pukul 12am... sesape yg bg email swap-away ni before tarikh n date tu,x akan dikira ye...computer x menipu...hehehe...=)
*SPREAD DA WORDS'*

p/s: if anda hantar email byk2,hanye email start pd 28mac kul 12am shj dikire...dan...jika pd 28mac kul 12am tu ade 1 org yg sme tp anta email yg lbih dr 1,org tu akan dikire sbg 1 laa...x jelas lg?ok,cthnye cmni,

turutan email kite pd 28mac 2009
1. A kul 12.00am
2. A kul12.05am
3. A kul 12.10am
4. B kul 12.15am
5. C kul 12.20am
6. D kul 12.25am
7. E kul 12.27am
8. F kul 12.30am

klu jd case cmni..yg si A tu dikire 1 kali la ye...
means pemenangnye ialah A,B,C,D,E dan F...

adakah anda fhm?kuikuikui...
=)))

GEWD LUCK!!

6 comments:

pemilik feltcabin said...

uish...
mcm menarik jer...

ni yg hr2 nak pi hantar email ni...

:D

Fatt.Nazz said...

hehehe...
tp email yg start 28mac kul 12am br dikire ye...hehe...

Nisa said...

wallewa..menarek2..erm..kne tunjuk dulu ke brg ape kite nak kasi yang?

Fatt.Nazz said...

xyah tnjuk nisa...surprisekn kite..hehe..
tp make sure hrge agak2 setimpal dgn frame berangkai tu ye...
hehehe...

♥iqah♥ said...

hmm , bisa dfahamin nih.
hee.
ngak bisa antarin dlu ya emailnya ???
haha.
utk pngetahuan smua , sy la Org prtma yg xcited anta email sbb tak bce ble spatutnya kne anta.
hahaha.
=))~

Fatt.Nazz said...

iqah>>hahaha..mmg pon...kegelojohan melanda ni...hehehehe~