M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Wednesday, March 11, 2009

...BOX BOX...

BOX PART 1~~


d suatu mlm yg hening (hihi!)...tgh2 buat frame,rase beserabut plk tgk blik tdo ku yg dh jd mini studio ku ini..pastu terpandang la bnde ni...




cuba teka apekah bnde ini?hehe...pd sesape yg penah tgk gmbr kite dirisik,mybe rase mcm familiar la box ni..hehe..

(gmbr sekerat je taruk..hehe..)

bukak2..kosong dh dlm box ni..segala isi dh d kluarkan..tu yg terletak je box ni,x gunekn...


jd..kite pon memanfaatkan la box ni kepada bnde yg lebih bermanfaat bg diri kite dan keluarga...(tetibe jek..kikiki..)....



dan..akhirnye...tadaaaa!!!!




yeayyy...dh siap pon.....dh mcm bilik2 plk kite tgk...siap wallpaper lg tu...haha...mase utk menghumbankn segala aksesori yg ade...tp x la byk sgt pon....heee....



br la x bersepah2 aksesori2 ni..bkn bersepah cmne, kang ade yg kt dlm plastik ni,pastu ade yg kt dlm plastik tu,then tetibe plk cmne blh ade kt lua bilik pon xtau la...huhu...so skg,dh x bersepah..duk kt dlm box tu diam2..hehe...nk simpan jap ye...=))




BOX PART 2~~




apekah pula box ini?cube teka lg..hehehe...


aik...jd cmni plk???heeeee....ni sbenanye box utk letak kain plk...jd bertambah2 kemas la blik sy ni...x bersepah dgn kain plk...hehe...(malu plk bile ngaku bilik bersepah...kuikuikui..)...tp bilik2 dlm box kain ni xde wallpaper la ye cuz budget tuan umh x ckup...cuz dh taruk wallpaper kt seluruh luar umh...haha...





so..ni la hasilnye...setelah di humbankan segala mcm kain kt dlm tu...yeayyy....



k la..nk simpan dh box..klu anda nk try jgk,sile kn laa...slamat beramal....eh,silap...selamat mencuba~~~





kunun2 blik ku kemas la tu...heee.....

>







0 comments: