M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Friday, September 4, 2009

sy peminat faizal tahir n anas tahir!~~

kite ni minat faizal tahir...
...tp die buat rmbut pendek x best laa
rmbut pnjg lg seswai gitu...
...tp ske jgk kt adek die ni, si anas tahir
lawak btl video2 die ni...
...sgt sengal + mengong + slambe + sempoi + xtau malu + gile2
...tp bg org2 yg x brape sporting tu,mybe x ske la kot gile2 n sengal mcm anas tahir ni..
but, i like bebeh!!~~
...klaka la wey...hehehe...
video ni time die study kt oversea klu x silap...
muke tu ade iras2 faizal tahir jgk sbenanye...
...time die kemam mulut tu,sme mcm faizal
rox la bro!




3 comments:

Azida Alzahari said...

hahah..lawak kan si anas neh..mmg sukati dia je nak nyanyi.. lagu anak pon lawak gak ;p

♥iqah♥ said...

hahahaha.
anas tahir lwak gle !
hmm , kte pn ske faizal tahir.
ari tuh tgk dia life kt bkt jalil excited gle !
hahaha.
ala , yg ari tuh kte ckp kt sis.
ngee.
=p~

Fatt.Nazz said...

azida>>yup2...mmg sgt lawak ar die neh..klu boring2 tgk video die ni,terubat boring tu..hahaha...

iqah>>uwaaaaaa....nk g jgk konsert itu...huhuhu~~