M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Friday, September 11, 2009

29 days to go!~ *kne tag!*

di tag oleh Kak Zyla~~


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
~My Decor Art..kerna tu name kpd branding kite..hehe..~
2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
 http://mydecorart.blogspot.com
~kerna nama kedai komputer ayah kite ialah My Chip Technology..jd kite pon saje2 je nk lbih kurg same mcm nama kedai ayah kite,so kite pilih la My Decor Art..kn ala2 mcm under one roof tu....hahaha...yo la tu fatt wey~~
3)Apakah method penulisan dalam blog anda?
~business actually..tp memandangkan skg ni tgh tutup order n focus to wedding preparation,kite ltk la mcm2 cite yg kite nk letak..supaya blog ni update sntiase..~
4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
neva!~~ trase nk upgrade kn lg ade laa..~
5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
~kakak yg kite kenal time kt UTM KL dlu..mule2 dlu tgk akk ni nk berborak dgn die pon tkut..nmpk mcm sombong je akk ni..tp yg sbenanye...dan sbenanye ku mengharapkan di sebalik senyuman mu itu,kau juga,merindui aku...oii fatt,jgn nk nyanyi2 or merepek2 kt cni..ini adalah tag ye..hoho..yg sbenanye akk ni byk jgk ckpnye wey...mcm2 la yg di citenye...klu dh knl,xde la sombong wey..best2!~ hehehe...kite ske tgk blog kak zyla ni cuz brg2 yg die beli..sume branded2..blh la jgk tgk mane2 yg best...mcm katalog pulak ye..hee...~
6)Senaraikan 10 orang yang akan anda TAG.
~ you ~
~ awak ~
~ kamu ~
~ engkau ~
~ anda ~
~ thou ~
~ tu (french) ~
~ du (german) ~
~ jou (afrikaans) ~
~ أنت = Anta (arabic) ~
*sume 10 perkataan kt atas ni menunjukkan 'kamu'..klu slh ke,sory ye..hehe..kamu2 sume,sile la wt tag ini..thanx...=) *

2 comments:

zyLa said...

saya xsombong....

Fatt.Nazz said...

zyla>>akk mmg x sombong laa....hehehe...