M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Friday, September 4, 2009

sgt thrill wey!!~~

fresh from oven ni...
...kite br je blk dr tgk movie
trus ngadap pc,nk update blog...
...psl movie yg kite br tgk td ni
~THE FINAL DESTINATION~
...sequel dr Final Destination 1,2 n 3
wahhh...sgt thrill wey...
...lg thrill sket drpd movie DEATH RACE dlu
tp kpd sesape yg mmg tak berani tgk aksi2 kepale terbelah dr bdn,bdn terpotong dua,isi perut terburai,darah terpercik sane,terpercik sini,terbelah sane,terbelah sini n mcm2 lg yg ganas,better x yah tgk la kot..tp klu nk tgk pon blh jgk..dialu-alukan...
...dh la kite tgk yg 3D punye wey
lg la menyeramkan...mcm betul2 kene kt kite..
...slame ni kite tgk 3D yg cite cartoon,xde impak yg besar sgt..bese2 je..
tp tgk cite ni,gune 3D lg best woo...bnde2 yg tercampak sume org stok nk mengelak je..pada hal xde pape pon...haha~~
fuhh...mcm2 lg nk cite,tp xtau nk cite cmne..
...sbb best..korg g la tgk sndri
heee~~~




p/s: ni cume pd pendapat kite je ye..kpd sesape yg dh tgk cite ni,tp rase x best,tu pendapat die..stiap org lain2 pendapat n pandangannye kn...so,enjoy~~

8 comments:

AidaN aMoy eTuc said...

owh, sangat best ker??
mo tengok 3D juga ler bgini..
xsabar nak tengok lagi scary dr yg before nyer cite..

Fatt.Nazz said...

aidan>>yg best tu sbb 3D tu..tp bg kite cite dei best..xtau la bg awk plk kn..hehe..tp tgk yg 3D punye tau.. =D

Riena said...

saya dh tgk cerita ni...sangat menyeramkan... gilaaa gilaa

[ Hanie ] said...

yer, betul dan setuju! memang best...sampai rase mcm kalau nak kelip mata pun rase rugi :P
tu la, 3D tu ingat nak tgk jgk...tp memikirkan takut terkecewa, kami try yg biase je dulu :D Babak yg terbelah, terbarai, mmg sgt ngeri. Tp takut kalau lame2 cite ni pawagam, dorang akan potong? ke masih sama? hehe tu yg budget tgk awal2, sure tak potong!

Fatt.Nazz said...

riena>>haha...sgt2~~

hanie>>btol3!~~ tp klu dh kne potong,x syiok laa....x thrill..hehe...

Azida Alzahari said...

kita baru tgk semlm.. heheh best gak..memula nak mkn mc chicken masa tgk tp terus tak lalu sbb tgk kepala sume teburai hehehe

Fatt.Nazz said...

azida>>haaa...kantoi bwk mcd dlm hall!~~ security!! tgkap die!~~ hehehe...gurau jek..kpale terburai,badan kne lenyek dgn escalator...yukss!! gross...geli...huhu...

Azida Alzahari said...

hahaah!! alamak sekali kantoi da!! teheheheh ;p tu ah tak sempat nk mkn mc chicken ku ittew.. sbb dok paling2 muka tak tahan dgn ke'grossan ' hehehe