M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Saturday, November 14, 2009

alhamdulillah~~ rezeki gadget....

kite ni nk kate kaki shopping brg2 pmpn ni x...
...handbag pon ade 1..tu pon yg hantaran aritu punye
handbag tu je la yg kite gune nk g mane2 pon,nk g function mane2 pon...ade ke x ntah g function...kehkeh..
...tp,kite ni ske shopping gadget
x kire la handset ke, camera ke, game ke..mmg minat...


Gadget 1~

sbenanye..nk cite yg hp kite (HTC Diamond) dh mcm nk rosak...sob sob sob...



rasenye sbb lcd die kot...
...cuz bile kite touch no 3,peginye no 5....touch no laen,no laen yg kua...gile btl...dgn tuan2 die skali pon naek gile dh...hehek
...last2.....



tibe2 je hubby bg hp ni (HTC Magic)...
straight to da point,trus je ckp,'mane simkad? msukkan trus dlm hp baru ni...'
tiada keromantikan lgsg ye hubby sy ini seperti,'yang...i belikan hp baru utk u...' atau 'yang...tgk ni ape yg i belikan utk u...' huhuk...
papepon, love u cyg...thanx a lot ye...pasni i jage hp ni elok2 k...sbenanye wife die yg ganaz gune hp...heee
alhamdulillah~~


Gadget 2~

yg kite gune utk amek gmbr time tunang kwn kite,Yann tu ialah Nikon D40...




...tp semlm,br je tuka kpd Nikon D3000



lbih kurg je rupe body die...
...act,terberkenan kt D3000 ni time tgk iklan kt wayang...yg be4 start movie tu kn...
berkenannye cuz siap ade 'guide mode'...
...mcm kite ni bknnye professional photographer kn...juz suka2 je amek gmbr..so bknnye expert nk dok godek2 camera tu,nk setting2..tp hubby rasenye blh kot setting2...
kire klu gune guide mode tu,blh la kite pilih nk amek gmbr yg jnis mcm mane..then dh siap setting kn la..
org kate tu menyenangkan kite yg x professional ni laa...hehe...
Yann,sory ye..x smpt nk amek gmbr ko tunang gune SLR ni..kehkehkeh...
lg skali, alhamdulillah~~

*Ya Allah,trime kaseh di atas segala rezeki yg telah Kau berikan...berkatilah rumah tangga kami...berikanlah kami rezeki anak plk...(blh ek doa cmtu? hehe...)*




p/s: helloo...ni kite story2 juz for fun je ok...sementara tggu hubby pulang ke rumah drpd gelanggang futsal....kurus perotmu..huhuk....bknnye nk show off ke,menunjuk2 ke,orite...sape2 yg rase x slese tu,baek get out from my blog!~~ wahhh....kite x mrh...tgh senyum ni... =))))

5 comments:

Sna La La said...

Salam, awak.
Wah, seronoknya dapat banyak gajet baru!
Saya pernah ada rasa nak beli hp HTC, tapi lupa apa sirinya.
Okey tak pakai HTC?
Hope u and ur hubby happy selalu ya! (^_^)

Fatt.Nazz said...

salam jgk awk...
alhamdulillah...sronok rasenye...hehe...
klu kite,kite ske kt htc ni...
cuz nmpk laen dr laen...
xtau la plk klu pendapat org laen kn...
hehe...
tp yg HTC Magic ni laju...
lg laju dr HTC Diamond tu...
try la HTC...
=)

sararisa said...

wahh dik bape sen camera tu?? nk kumpul duit gak nih...huhuhu...dah lama tringin nk pakai tu...huhuhu

Fatt.Nazz said...

sararisa>>hehehe kak...yg nikon D3000 tu x pasti harga market brape..mybe dlm rm2k++ kot...cuz kite bli kt member..so,dpt murah la harge tu...hehe...

Fatt.Nazz said...

sararisa>>owh,lupe plk..lg 1,kite beli ni yg 2ndhand..for beginner n starter mcm kite ni,better beli yg 2nd je dlu..bkn pro pon lg..
hehe..