M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Thursday, June 28, 2012

Birthday Present for Alya Iman~!! (my cousin) :D


Tak dapat dtg majlis harijadi dia haritu..
So kte post kan je hadiah utk die ni...
Handmade with love from me... :)
Hope Iman suka... <3 <3 <3

*kualiti gambar kurang memuaskan sbb guna camera hp saje..sory ye..*


Friday, June 15, 2012

Baju Muslimah + Tudung Bawal Bercorak~!

Salam semua...pelik lak tetibe jek entry jual baju muslimah & tudung kan? Hee...
Ok,mmg betul saya jual semua yang kat bawah ni...setiap baju dan tudung hanya ada 1pc je k...
Mmg xde stok banyak2...jadi sapa cepat confirm,dia la dapat,oriteee... :))



1 set (baju muslimah + tudung bawal bercorak) = RM35 (tidak termasuk kos pos) *tudung boleh ditukar dengan tudung bercorak yg lain selagi masih ada stok*
Baju muslimah sahaja = RM30 (tidak termasuk kos pos)
Tudung bawal bercorak sahaja = RM10 (tidak termasuk kos pos) 
Kod : BMB001
Status : Available

Description baju,
* Free size
* Cotton (lebih elok dipakai bersama inner)
* Labuh baju di bawah punggung dan di atas lutut.
* Sila tgk pd ukuran baju di bawah supaya anda tidak tersalah beli terutama pd ukuran lengan baju. :)

Ukuran baju,
Bahu = 14 inci / 35.5cm
Panjang lengan = 19.5 inci / 49cm
Labuh baju = 33 inci / 77cm
Dada = 18.5 inci / 46cm
Lebar baju (bhgn bawah) = 22.5 inci / 57.5cm




1 set (baju muslimah + tudung bawal bercorak) = RM35 (tidak termasuk kos pos) *tudung boleh ditukar dengan tudung bercorak yg lain selagi masih ada stok*
Baju muslimah sahaja = RM30 (tidak termasuk kos pos)
Tudung bawal bercorak sahaja = RM10 (tidak termasuk kos pos) 
Kod : BMB002
Status : Sold

Description baju,
* Free size
* Cotton (lebih elok dipakai bersama inner)
* Labuh baju di bawah punggung dan di atas lutut (utk wanita yg bersaiz kecil) dan hujung lengan berjerut.
* Sila tgk pd ukuran baju di bawah supaya anda tidak tersalah beli terutama pd ukuran lengan baju. :)
* Bhgn belakang baju ada tali utk pengikat. Tapi kalau xnk tali tu,blh je gunting sendiri. (macam saya..hehe..)

Ukuran baju,
Bahu = 14.5 inci / 36.5cm
Panjang lengan = 19.7 inci / 49.5cm
Labuh baju = 28.5 inci / 72cm
Dada = 18.5 inci / 46cm
Lebar baju (bhgn bawah) = 23.5 inci / 60cm




1 set (baju muslimah + tudung bawal bercorak) = RM35 (tidak termasuk kos pos) *tudung boleh ditukar dengan tudung bercorak yg lain selagi masih ada stok*
Baju muslimah sahaja = RM30 (tidak termasuk kos pos)
Tudung bawal bercorak sahaja = RM10 (tidak termasuk kos pos) 
Kod : BMB003
Status : 
Baju - Sold to Amoi Farid
Tudung - Available

Description baju,
* Free size
* Cotton (lebih elok dipakai bersama inner)
* Labuh baju di bawah punggung dan di atas lutut (utk wanita yg bersaiz kecil) dan hujung lengan berjerut.
* Sila tgk pd ukuran baju di bawah supaya anda tidak tersalah beli terutama pd ukuran lengan baju. :)
* Bhgn belakang baju ada tali utk pengikat. Tapi kalau xnk tali tu,blh je gunting sendiri. (macam saya..hehe..)

Ukuran baju,
Bahu = 14.3 inci / 36cm
Panjang lengan = 19.7 inci / 49.5cm
Labuh baju = 29.7 inci / 75cm
Dada = 19 inci / 48cm
Lebar baju (bhgn bawah) = 25 inci / 63cm




1 set (baju muslimah + tudung bawal bercorak) = RM35 (tidak termasuk kos pos) *tudung boleh ditukar dengan tudung bercorak yg lain selagi masih ada stok*
Baju muslimah sahaja = RM30 (tidak termasuk kos pos)
Tudung bawal bercorak sahaja = RM10 (tidak termasuk kos pos) 
Kod : BMB004
Status : 
Baju - Sold to Amoi Farid 
Tudung - Available

Description baju,
* Free size
* Cotton (lebih elok dipakai bersama inner)
* Labuh baju di bawah punggung dan di atas lutut (utk wanita yg bersaiz kecil) dan hujung lengan berjerut.
* Sila tgk pd ukuran baju di bawah supaya anda tidak tersalah beli terutama pd ukuran lengan baju. :)
* Bhgn belakang baju ada tali utk pengikat. Tapi kalau xnk tali tu,blh je gunting sendiri. (macam saya..hehe..)

Ukuran baju,
Bahu = 14 inci / 35.5cm
Panjang lengan = 19.7 inci / 49.5cm
Labuh baju = 29 inci / 74cm
Dada = 18.5 inci / 46cm
Lebar baju (bhgn bawah) = 24 inci / 60.5cm




Kod : BC001
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Sold
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja





Kod : BC002
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Available
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja





Kod : BC003
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Sold to Amoi Farid
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja




Kod : BC004
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Available
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja





Kod : BC005
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : 
1) Sold to Nor Anisah
2) Reserved - Dila Azmy
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja




Kod : BC006
Harga : RM10 (tidak termasuk kos pos)
Status : Sold to Amoi Farid
Size : 38.5inci / 97cm x 38.5inci / 97cm 

Description tudung,
* Senang dibentuk
* Lembut
* Selesa dipakai ke mana saja



*Untuk lebih lagi pilihan baju dan tudung,boleh lihat di SINI.  :))*




Wednesday, June 6, 2012

Customized photo frames~!

~ Mira's ~




~ Masliza's ~