M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Friday, August 6, 2010

new creation by MyDecorArt lagi!!~~ =))

tgh2 tgu nk beranak ni plk la yg kua mcm2 idea nk wt frame ciptaan baru...
hehehe...
___________________________________________

so,ni die lg 1 frame jnis baru...sme je mcm frame2 sblm ni cume kain yg kite gune ni campur2...
means kite akan gune lbih dr 1 jnis kain utk balut frame ni...
agak leceh sket tp kite sgt sronok wt frame jnis ni...
kite kne cantum dlu kain2 yg kite nk matching kan dgn menjahit kain2 tu...
yg ni kite jahit gune tgn jek...tu yg x kemas kn... heee...
pastu bru la kite balut frame mcm bese...
sekaligus benang2 tu blh jd corak frame tu laa...
pasni nk try wt corak len n kaler len plk...
so cmne frame bru ni? menarik x? or x menarik pon? kuikuikui~~~
kpd sesape yg nk order frame ni,tggu afta pantang nnt ye...sme jgk dgn denim frame tu k...
love ya all~~  =D

(gune camera hp jek..tu yg x terang tu...huhuk...)




0 comments: