M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Sunday, February 28, 2010

customized frames!~ customized car signages!~

gmbr2 kali ni juz gune camera hp je ye cuz slr abg ipar gune plk...
enjoy~~
=)

 
Aine's
ni utk wedding die...actually kaler pink tu pekat lg sket..
tp sbb camera cabok jek,jd mcm light sgt plk pink tu..hehe...
padanan kaler hitam-pink..sweet gothic~ hehe...

 




Gee's




ni kwn gee punye..die bg cth car signage yg die nk..so,jd la mcm ni..
yg gmbr gurl tu kite print.. =)


  
ni gmbr cth~
*
*
*
*
n ini la hasilnye...




1 comments:

fia said...

hai..nak tanya if saya nak buat board untuk welcome 4 my wedding u boleh buat ke...