M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Friday, January 8, 2010

....

x best laa bile creation kite org len gune pakai utk bisnes die...
haaiihhhh~~~
sabo je laaaa.....

7 comments:

Ini Blog AnakPakWahab said...

dia jual yg frame fatt punye ni ke kat org lain?

ZIANA ♥ FARREL said...

sape yg guna tu fatt??meh bisik2 kat akak..
*wah..kak nam sungguh aku!

Fatt.Nazz said...

inn & kak ziana>> die x tiru frame kite...tp die tiru car signage kite...
xtau laa..mybe kite je yg emo sgt kot...
tp kite yg x slese cuz kite punye creation,yg kite x jmpe lg org wt,then die tiru plk kn..
be4 diz mmg kite dh email org tu cuz 1st time die gune creation car signage kite tu,then die x credit kt kite..die kate die tlupe blog kite ape..siap gune ayat same lg..huhuk..
tp dh sound dh elok2..kite suro die gune ayat laen..jgn same dgn kite..
tp kite still mcm x slese laa cuz wt la creation sndri kn klu nk org rmi beli dgn die..wt yg len dr len..
klu craft yg mcm felt keychain tu ke,x kesah sgt la cuz dh mmg rmi gile org yg wt felt keychain tu..
ntah laa..kite pon xtau nk ckp cmne..
ckp lebih2 kang tkut org kate kite ni perasan plk..huhuk...

cik norin d sini♥♥♥ said...

salam.. xpe.. myb fatt quite sensitip sbb pregnant kot sbb tu rs xbes.. camni la, pk positif.. yg mane bli kat fatt, tu rezki fatt, jgn takot pesaingn k.. dia tiru dia x ke mana, x kreatif ngn idea sndiri.. bkn rin bela dia, cuma bg fatt pk positif k, bznz kte xmo takot pesaingn k.. fatt ader gaya tesendiri tu dh ckp fatt ptt rs bangge ngn diri sndiri.. be happy nanti beby jd muram lak kalo mama dia x hepi =)

Fatt.Nazz said...

norin, thanx ye norin...xpe la,kite pon dh mls nk pk psl org tiru2 ni..biakan je la die kn...
kite akn try pk positif sntiase k..
cian baby kite ni kne pk masalah kite jgk...
hehehe...
love u baby~~
peace!~~
=))

cik ika said...

fat gtau la sape.nak tgk gak..ika pun pantang org camni..huhuhuhu.. bukan kedekut.tp org tu tak behave kan.ishh..kalau nak pun mtk la izin dulu..

Fatt.Nazz said...

ieka, hehe...klu ieka terer,cube ieka tgk kt blog list kite...ade blog org tu...kt blog list bhgn handmade...car signage die wt mcm kite wt..mmg die tgk dr kite punye..cuz dh pnh email dgn die dh..
=)