M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Tuesday, August 25, 2009

berkenaan dgn tema~~

gmbr2 sume d ambil dr Gooooooooogle...
hehe..


~PINK,IVORY AND WHITE WEDDING BOARD~










n colour yg seperti d bwh ni utk baju2 my side,mksudnye kaler utk baju my parents,adek bradek,pakcik2,makcik2 n sepupu2 ye...tkut ade yg slh fhm ingtkn kaler bju pengantin..baju pengantin maintain kaler pink-ivory...hehe.. xtau la ni lilac ke,lavender ke,tp mcm purple lembut cmtu la..hehe..

(tp xde ar pki bju cmni..ni cth kaler je..hee..)



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



ni pon kire pink jgk kn...

hehe...nk blh?? =)
(dh lme gle eyeing PS2 kaler ni sbenanye..)







p/s: bestnye klu dpt btl2 mcm sume kaler di atas ni...huhu...

5 comments:

mr and mrs sapic said...

fatt kalo ko pakai dress open shoulder nie..mmg pengsan mak nazir..huhu

ZIANA ♥ FARREL said...

best!best!
ala..klu pakai mcm pix kt atas tu pn ape salahnye..gempak skit!
hehehehhe...

Anonymous said...

Fatt, Kak Ina UTM JB nih..sorry ari tur frame smpai xsempat nak sms..sibok ler katakan..akak suka warna pink tur lembut jek nampak..nnt jgn lupa jemput ek..

Riena said...

wahhh siap ps2 pon pink.. melampau...tapi menarikkk kalau satukan warna smua...

Fatt.Nazz said...

mr and mrs sapic>>mmg pengsan...hahaha...

ziana>>blh je kak..tp kne wt 1 lg mjlis resepsi la utk org2 tertentu je smbil kite memakai bju sebegitu rupe..hehehe...

kak ina>>xpe kak..kite fhm org yg nk kawen mmg sebok..hehe..insyaAllah kite jmput akk nnt ye... =)

riena>>nk ps2 pink itu!!~~ hehehe...kite ske kaler pink lmbut2..