M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Monday, April 6, 2009

adek cumel!~~

gmbr ni di mms oleh kak ziana kpd kite...
...akk ni tempah frame utk baby boy die ni,name FARREL
cumel sgt tau...geram...hehe...
...thanx ye cuz sudi anta gmbr
slalunye klu org jual pakaian ke,blh la jgk kn anta gmbr pki pakaian yg dorg beli...
...tp utk konsep jual frame n decor ni
sesape yg nk bg gmbr utk tnjuk frame yg dorg dh bli tu (make sure dh letak gmbo kt dlm tu ye..)...
...di alu alukan...blh je..xde masalah...lg kite ske
hehehe...





0 comments: