M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Thursday, February 26, 2009

new stuff...!! ape die ek??

ni klu ade sesape yg berkenan ke,ckp la kt sy ye... tema strawberry ni je yg ade..kaler red n pink shj... act ade kaler green,temanye apple,tp org tu ade 1 je...xde stock lg.. so yg tu die xnk jual lorr...jam ni guna 1 bateri size bese tu,AA rasenye... yg strawberry bwh tu goyang2 ye...goyang2 tu(xtau pe name..hee..) x guna bateri..tu guna mechanism...ade sesape yg berkenan??heeee....=))

Red version~

~rupa strawberry gantung time x bergoyang~

~yg ni time bergoyang dgn sgt pantas..hehe~


Pink version~


~time x brape nk goyang~


~time bergoyang dgn pantas..hehe~


Price : RM 10 (not including postage)

*while stock last!!*

0 comments: