M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Tuesday, May 29, 2012

My-Very-Own-Organizer~!! :))


Ini adalah calendar stand thn 2011,yang memang tidak digunakan,diambil dari ofis...
So,nak buat apa pulak tu kan? Hehehehe....



Saya print corak yang cantik2 dan comel2 dari internet...
Sekarang ni banyak terdapat free printable di internet,selalunya daripada blogger2 oversea...
Walaupun free,ada jugak design or corak yang cantik2,contohnya macam gmbr di atas ni..
So saya print dan tampalkan kertas yg dah print ni ke atas kotak nipis untuk dijadikan divider organizer/planner... :)



Macam ini...semua ni diambil dari internet je...diulang lagi sekali,free je tau...
Search je kt google 'free printable scrapbook', 'free printable label' if nak cari label...try je taip apa2 yang anda mahu... :)



Tadaaa~~~ ni la hasil daripada calendar stand tadi...
Stand calendar saya jadikan sebagai cover organizer utk bahagian depan dan belakang...
Saya balutkan dengan fabrik dan dalam tu saya letak span nipis sekali,bagi gebu lagi...hehe...



Bahagian belakang...dibalut dengan fabrik juga dan diletak span nipis....



Ni semua dividers2 yang ada...kalau buat organizer/planner sendiri,boleh lah letak tajuk dividers sendiri kan...
Kalau beli yang dah siap,kadang2 tu ada jugak title yang tidak digunakan... :)



Dan ini bahagian dalam...


*Note : Saya tidak menerima tempahan organizer/planner ni ye...yang ni saya buat untuk diri sendiri saja...
Sekian... :))




Sunday, May 27, 2012

Birthday Card for BOSS~! :)


;))

Another wedding doorgift~! Customized photo frames~!

~ Syuhada's ~
(da bride-to-be...hee...)




~ Neni Izazi's ~




~ Yanz's ~




~ Mizzy's ~




~ Nani's ~