M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Saturday, April 10, 2010

new layout & new banner!!~~

salam....hye sume...
skg blog kite dh berwajah baru...
xde la baru sgt kn..
juz layout dgn banner je yg baru...hehe~~
so,amacam? ok ke x ek?
ni la rasenye 1st time kite tuka layout dgn banner blog..
cuz slame ni mmg ade tgk2,tp xde yg berkenan kt mata n hati ini...(cewaahhh) 
if x ok,ok2 kn je laa.... ;p

jd,kpd sesape yg dh link kite tu,meh la tuka banner yg baru tu ye...
kpd yg nk link,gune la banner yg baru tu k..
tp,klu anda still nk gune banner yg lame tu pon xpe...
mybe sbb banner yg lame tu lg ok dr yg baru punye kot...heee...
or anda mls nk tuka banner baru (bg yg dh link).... ;p lagi~

ok...di kesempatan ini,kite juge ingin meminta ampun dan maaf kpd customer2 yg still x dpt lg ordernye ye...
sdg berusaha..chayok2 utk diri sndri...
tambahan lg dgn keje2 kt skolah kn...
ingt keje cekgu ni ngaja n tanda buku je ke? heee...
n ade jgk yg kite terpakse tolak ordernye cuz x dpt nk siapkan dlm mase yg die nk...
so sorry ya darl~~  ='(



psstttt: rindu nk siapkan order dgn sepantas kilat seperti mule2 dlu...huhu~~

Thursday, April 8, 2010

customized frames!!~~

kepada sesape yg ade email kt kite psl tempahan,sorry ye x smpt nk bls lg...
nnt kite bls k..
=)


Fisya's






Iffah's






psstttt: sorry...gune hp camera jek...heee~~