M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Wednesday, March 28, 2012

So Sorryyyyyy~~

Salam....ingin dinyatakan di sini bahawa tahun ni Fatt's Buffday Swap-Away tidak dpt di jalan kan kerana x sempat nk fikir nk buat hadiah ape utk swap-away kali ni...hehehe...
Minta maaf sume...klu ade rezeki,thn depan kte wt balik k...or mybe thn ni jgk ade rezeki MyDecorArt's Give-Away plk ke kn...haaa....so doa2 kn la... :))

Saturday, March 24, 2012

A BIG THANX~!! :)

JUTAAN TERIMA KASIH kpd semua customer2 yg berhasrat utk menempah frame utk dijadikan doorgfit perkahwinan anda utk thn ini...
tetapi sorry sgt2 sy terpaksa menolak kerana bulk order sudah penuh..thn ni rmi plk org tempah frame as wedding doorgift ye..mmg unik kan? hehe...jadi lagi sekali sy nyatakan di sini bahawa bulk order utk thn ni sudah ditutup sehingga hujung thn 2012..utk thn 2013 still kosong lagi..kekeke..
kpd sesiapa yg berhasrat utk tempah frame as doorgift,sile tempah seawal yg blh mengikut kuantiti yg anda mahu..sekurang2 nya 3 bulan sblm wedding date..if nk tempah dlm 500pcs,sekurang2 nya 5-6 bln sblm k..a BIG thanx also to all my lovely customers n fans~!! Love yaa~! :) 

*BULK ORDER sahaja yg ditutup ye...tempahan yg biasa still buka lagi k...*

Pemenang kedua utk hadiah kedua RBT's 1st Anniversary Giveaway~!


Dimenangi oleh Nurul Hana~
Maaf ye lambat post hadiah yg kedua ni...hehe...
:)

Wednesday, March 14, 2012

Fabrics for frame updated~!

Bahagian 'fabric for frame' telah dikemaskinikan...
Fabrik baru pun ada juga...
Boleh la tengok2 n cuci2 mata~!
Jom! :)