M U S T R E A D!!~~

1. Tempahan yg dibuat mengambil masa selama 1 hingga 2 minggu bergantung kepada kuantiti tempahan dan mengikut giliran.
*Tetapi,kalau ada yang mahu siap dalam masa cepat,boleh beritahu dan berbincang.

2. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar dengan lebih besar dan jelas.

Sunday, February 28, 2010

customized frames!~ customized car signages!~

gmbr2 kali ni juz gune camera hp je ye cuz slr abg ipar gune plk...
enjoy~~
=)

 
Aine's
ni utk wedding die...actually kaler pink tu pekat lg sket..
tp sbb camera cabok jek,jd mcm light sgt plk pink tu..hehe...
padanan kaler hitam-pink..sweet gothic~ hehe...

 




Gee's




ni kwn gee punye..die bg cth car signage yg die nk..so,jd la mcm ni..
yg gmbr gurl tu kite print.. =)


  
ni gmbr cth~
*
*
*
*
n ini la hasilnye...




Saturday, February 27, 2010

kite super touching plk ni....

~the Greatness of Allah S.W.T~



Ya Allah..lindungilah dan selamatkanlah anak dlm kandungan ku ini...
Amin Ya Rabbal Alamin...




psstttt: diambil drpd blog ini.

Thursday, February 25, 2010

PEMBERITAHUAN.

Assalamualaikum WBT sume...
sidang bloggers n non-bloggers yg dikasihi sekalian...
skg ni jarang2 dh update blog...
n order2 customer pon jd lmbt siap...
mintak maaf sgt2 kt customer2 ye...

jadi..d sini...
kite nk bgtau...
kpd sesiape yg agak2 nk order kt kite lps ni kn....
kite nk bgtau awal2...
order anda x tentu siap dlm mase 2-3 mggu...
kerana blh jd smpi 4 mggu = 1 bulan..
terutamanye utk order car signage...
if order frame ok lg cuz ibu kite blh wt frame tu...
tp yg car signage kite sorg je yg wt...
jd,bile tgk foam yg berwarna-warni tu pon kite rase mcm penin then nk muntah..xtau la npe...
then x blh wt byk2 bnde cuz rase mcm sakit je bdn ni...
so,kne la stop wt...kite x lrt nk pakse diri kite ni ye anda sume...
so,pending lg customer punye order ni....huhuk...

jd,kpd yg bakal order terutamanye car signage selepas ini,hope dpt berfikir masak2 la ye...
sama ade anda sanggup tggu,or x sggup...
cuz kite xnk jd pape hal nnt kn...
jd,tu je la yg kite nk bgtau...
kpd yg btl2 blh tggu,blh la teruskan order ye...
kpd yg mcm x sggup nk tggu lme2,nnt kite dh agak2 x mabuk,kite bgtau ye...then blh order if nk...
ok la,sekian terima kaseh....
kerjasama anda amat dihargai...
peace!~~
=))


Friday, February 19, 2010

customized frames~ customized door signages~ customized car signages~

sbenanye frames berangkai dgn door signages ni dh lame dh,thn lepas punye...
..tp kite tlupe nk snap gmbr..kite trus post je..
so,kite pon mintak la owner tu snap kn gmbr frames berangkai n door signages tu...
so,ni la die...
utk anak2 lelaki n perempuannye...
=)


~Frame berangkai~
yg accessories kecik2 kt keliling frame tu customer wt sndri ye... 

 

  




~Door signages~ 



 

 

 




ok..skg beralih pd order di thn baru plk...


Sarah's
for an event in PD...

 






Oleen's





Seri Wani's
car signage n pomander balls ni ditempah utk wedding die di Perak...
utk pomander balls, die nk 2 kaler pink n 2 lg kaler mix pink + cream...
riben die nk kaler brown..cuz wedding theme die pink+white+brown..
hope pomander balls tu x rosak la bile dh smpi kt Perak tu ye..huhuk...
=)

 


sorry..gune camera hp je snap gmbr pomander balls ni...huhu..
riben mmg saje wt pjg2 cuz kite xtau customer ni nk pjg mane kn...
so,nnt blh la die adjust nk gune pjg mane..
=)

 



pssttt: beberapa pomander balls lg akan menyusul....hehe...